0382 13580 info@bil-last.se

Nyheter

Hydro Leduc

I Torsdags hade jag och Peter ett väldigt bra och givande möte med Björnar Sele från HydroLeduc. Vi kom fram till att de har bra produkter som passar perfekt till våra kunder, både inom skogen och styckegodshantering.

Vi kommer till en början erbjuda de storsäljande 130 kubikspumparna, TXV130 samt TXV130 FE bägge modellerna kan anpassas till höger eller vänsterrotation. Vi har även samtliga anslutningar hemma som åtgår vid montering. Såklart kommer vi att komplettera efterhand med fastdeplacement-pumpar.

Vi har även de mest gångbara filtrena hemma som passar i hydraultank samt tryckfilter.

 

PALFINGER SERVICE

Nu efter en tids satsningar i bakgrunden kan vi äntligen presentera lite nya samarbeten!
Först ut är att vi är auktoriserade Palfinger Service och Epsilon service!

För att kunna inleda ett så bra och givande samarbete som möjligt så har vi gått utbildningar på både Palfinger och Epsilon. Samt köpt verktyg och utrustning för att kunna ta hand om utrustningen på bästa sätt. Vi har sedan lång tid tillbaka sysslat med hydraulik, så det är ingen nyhet, men väldigt roligt att kunna auktorisera sig på ett bra märke och en väldigt bra generalagent!
Palfinger är en av de ledande tillverkarna i världen av kranar för styckegods och timmer. Förutom kranar har de även lastväxlare och påhängstruckar. Hinz Sverige AB har varit generalagent för Palfinger sedan 1973!
Vi är väldigt stolta och glada över att få vara samarbetspartner!

 

Om oss

Vi är sedan lång tid tillbaka ackrediterade för att släcka 2:or från besiktningen, som vi sen har kompletterat med färdskrivar-ackreditering, AC-certifiering, axelinställning för tunga fordon samt Original Diagnosutrustning, så vi kan uppdatera mjukvaror i bilar och släpvagnar.

Så välkommen till oss med ditt fordon!

VI SÖKER MEKANIKER

Vi söker ytterligare mekaniker till vår verkstad! Vi söker dig som har erfarenhet från lastbilsverkstad eller liknande. Erfarenhet av hydraulik, pneumatik samt el&elektronik är meriterande.

Vi utför de flesta förekommande arbetena på lastbilar, släpvagnar samt kran och lastväxlare. Vi är auktoriserade servicelämnare på Palfinger, utför även reparationer på övriga kranmärken.

Vi är ackrediterade för att släcka 2:or på båda lätta och tunga fordon samt släpvagnar lätta och tunga . Vi är även ackrediterade för färdskrivare Analoga och digitala.

Vi innehar företagscertifiering för mobil kyla.

Kontakta oss helst per mail på info@bil-lastvagn.se eller ring 0382-13580

Kontakta oss!

ÅRETS KUNDVÅRDARE

Vi har fått pris från Sävsjö Näringsliv AB för Årets Kundvårdande Företag med motiveringen; Med kunden i fokus har årets pristagare tagit sin plats som en stor leverantör av servicetjänster. Kompetens, kunskap och erfarenhet och med den där fingertoppskänslan som behövs i denna bransch. Ingen skruv är för liten eller för stor för detta företag som utför sina tjänster med god precision och känsla.

Vi tackar SNAB ödmjukast för detta pris! Samt ett stort tack till alla kunder som låter oss få förtroendet att reparera och serva ert fordon. Sist men absolut inte minst alla vi som jobbar på Bil&Lastvagnservice, tillsammans är vi ett lag!

Glad midsommar till er ALLA!

KONTAKT

Tel: 038213580

E-post: info@bil-last.se

 

ADRESS

Hantverkaregatan 11

576 35 Sävsjö

 

FÖLJ OSS