0382 13580 info@bil-last.se

hydraulik & påbyggnad

Vi har i alla tider hållt på med hydraulik, i olika omfattning såklart, det är ett väldigt brett område. Sedan några år tillbaka när vi gick över till Specma som vår huvudsakliga leverantör av ledningsmaterial och hydraulikprodukter, så har fokuset ökat lite mer för varje år. 

Sedan 2017 är vi auktoriserade av Palfinger, HIAB samt JOAB’s produkter. Det innebär att vi kan erbjuda er service av marknadens bästa produkter inom styckegodskranar (Palfinger, HIAB, HMF), skogskranar (Epsilon, Jonsered, HIAB, LOGLIFT), lastväxlare (Palfinger, HIAB, JOAB) samt sopbilsaggregat (JOAB)

Pumpar och motorer kan vi leverera från de ledande märkena, Parker, Danfoss samt Sunfab.

Nyhet för November 2018 är vårt samarbete med HydroLeduc vad gäller hydraulpumpar och motorer! Vad gäller H-L produkter har vi alltid en 130 liters variabel pump, i både skog samt vanligt utförande, hemma.

Vi har även bra kontakter med Danfoss och Parker samt Sunfab, för att lösa problem snabbt och enkelt.

 Vi har även här såklart datorer och mätutrustning för att snabbt och effektivt diagnostisera fel.

Vi hjälper dig med slangpressning till dig under tiden du väntar, och om du inte vill skruva själv så löser vi såklart det!

Vi använder oss av Gates hydraulslang vilka tillhör marknadens absoluta toppskikt! Vi har de vanligaste standarderna dvs BSP, JIC, DIN(mm), ORFS, samt Fläns (Kod 61) (Kod 62). Detta i storlek 1/4″ till 1″1/4″. Från 1-stål till 420bars 4-stål

Vi är ett Specma Service Center Detta är en enorm fördel för dig som kund att lätt hitta oss och få hjälp snabbt!

Vi hjälper er även med att ta fram lösningar för er egna produktion, vi kan hjälpa med rådgivning om material, typ av hydraulslang, konstruktion mm.

HydroLeduc

KONTAKT

Tel: 038213580

E-post: info@bil-last.se

 

ADRESS

Hantverkaregatan 11

576 35 Sävsjö

 

FÖLJ OSS