0382 13580 info@bil-last.se

Lastbil

Service av lastbilar och tunga fordon har alltid varit vår kärnverksamhet. Övriga tjänster och produkter har ändå en anknytning till de tyngre fordonen.

För diagnos av lastbilar använder vi Volvos TechTool, Scanias SDP3, samt Autocom. Det gör att vi kan byta och programmera de flesta komponenter i en modern lastbil. Även uppdatera mjukvara i en mängd olika styrenheter.

Vi är utbildade av Wabco för service av ABS, EBS C-D-E-E2 och kan göra programmeringar och felkodsläsningar.

För hjulinställningar använder vi oss av JOSAMS CAM-ALIGNER, som ger ett väldig tillförlitligt resultat med ramen på fordonet som utgångspunkt.

Vi använder reservdelar från Originalhandel samt OE-kvalitet från kända leverantörer, för att möta dagens höga krav på reservdelar och kostnadseffektivitet.

 

Vi är ackrediterade av Swedac för släckning av 2:or för tunga fordon samt släpvagnar. Vi är även ackrediterade för kontroll av Analoga och digitala färdskrivare. För släcka 2:or (ER) har vi varit ackrediterade sedan 2007! För kontroll av färdskrivare (IB) har vi vart ackrediterade sedan 2015. Fördelen med detta är ju uppenbar, lämna in fordonet 1 gång, och få allt klart på ett stillestånd!

Sedan något år tillbaka är vi även Certifierade för AC klass V, vilket innebär att vi kan fylla, felsöka och reparera ”mobil komfortkyla”.

KONTAKT

Tel: 038213580

E-post: info@bil-last.se

 

ADRESS

Hantverkaregatan 11

576 35 Sävsjö

 

FÖLJ OSS