Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/billastv/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/billastv/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2219
Hydro Leduc | Bil & Lastvagnsservice i Sävsjö

I Torsdags hade jag och Peter ett väldigt bra och givande möte med Björnar Sele från HydroLeduc. Vi kom fram till att de har bra produkter som passar perfekt till våra kunder, både inom skogen och styckegodshantering.

Vi kommer till en början erbjuda de storsäljande 130 kubikspumparna, TXV130 samt TXV130 FE bägge modellerna kan anpassas till höger eller vänsterrotation. Vi har även samtliga anslutningar hemma som åtgår vid montering. Såklart kommer vi att komplettera efterhand med fastdeplacement-pumpar.

Vi har även de mest gångbara filtrena hemma som passar i hydraultank samt tryckfilter.