0382 13580 info@bil-last.se

Nu efter en tids satsningar i bakgrunden kan vi äntligen presentera lite nya samarbeten!
Först ut är att vi är auktoriserade Palfinger Service och Epsilon service!

För att kunna inleda ett så bra och givande samarbete som möjligt så har vi gått utbildningar på både Palfinger och Epsilon. Samt köpt verktyg och utrustning för att kunna ta hand om utrustningen på bästa sätt. Vi har sedan lång tid tillbaka sysslat med hydraulik, så det är ingen nyhet, men väldigt roligt att kunna auktorisera sig på ett bra märke och en väldigt bra generalagent!
Palfinger är en av de ledande tillverkarna i världen av kranar för styckegods och timmer. Förutom kranar har de även lastväxlare och påhängstruckar. Hinz Sverige AB har varit generalagent för Palfinger sedan 1973!
Vi är väldigt stolta och glada över att få vara samarbetspartner!

 

Om oss

Vi är sedan lång tid tillbaka ackrediterade för att släcka 2:or från besiktningen, som vi sen har kompletterat med färdskrivar-ackreditering, AC-certifiering, axelinställning för tunga fordon samt Original Diagnosutrustning, så vi kan uppdatera mjukvaror i bilar och släpvagnar.

Så välkommen till oss med ditt fordon!