Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/billastv/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/billastv/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2219
ÅRETS KUNDVÅRDARE | Bil & Lastvagnsservice i Sävsjö

Vi har fått pris från Sävsjö Näringsliv AB för Årets Kundvårdande Företag med motiveringen; Med kunden i fokus har årets pristagare tagit sin plats som en stor leverantör av servicetjänster. Kompetens, kunskap och erfarenhet och med den där fingertoppskänslan som behövs i denna bransch. Ingen skruv är för liten eller för stor för detta företag som utför sina tjänster med god precision och känsla.

Vi tackar SNAB ödmjukast för detta pris! Samt ett stort tack till alla kunder som låter oss få förtroendet att reparera och serva ert fordon. Sist men absolut inte minst alla vi som jobbar på Bil&Lastvagnservice, tillsammans är vi ett lag!

Glad midsommar till er ALLA!