Vi söker Mekaniker!

Bil&Lastvagnsservice i Sävsjö söker en allsidig mekaniker för tunga fordon till vår verkstad. Eftersom vi jobbar mot alla märken, så ser vi gärna att du är nyfiken på nya lösningar och har förmåga att förstå de grundläggande funktionerna. Har du kunskap inom mekanik, el och pneumatik samt hydraulik är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet från diagnosprogram som Techtool, SDP3, Autocom mfl är det än bättre!
Vi önskar att du har något års erfarenhet från branschen eller närliggande område. Men det viktigaste är att du är tekniskt intresserad med en vilja att lära mer, och som alltid vill det bästa för kunden. Krav för tjänsten är körkort med lägst B-behörighet.

Eftersom branschen hela tiden utvecklas och förändras får du löpande möjlighet till utveckling genom kurser och kollegor.

Vi är ackrediterade av Swedac för släckning av 2:or samt kalibrera färdskrivare. Vi servar alkolås samt certifierade för AC-kyla.

Frågor och ansökan tar vi helst per mail till:
info@bil-lastvagn.se

Bil&Lastvagnservice startades i december 2005 och har sedan dess expanderat. Vi har moderna och ändamålsenliga lokaler samt butik. Fastigheten genomgick en omfattande renovering 2014. Vi är totalt 6 anställda och omsätter strax under 10Mkr